Co chystá Velkobor pro své posluchače (Velkoborské noviny, 2/2017)

03.05.2017 09:05

 

Milí přátelé zpěvu a hudby, náš sbor pro vás nachystal na měsíc květen další Májový podvečer duchovní hudby v našem kostele sv. Jana Křtitele (v pořadí už třetí) a našimi hosty bude pěvecký sbor z Nepomuka CANTO NEPOMUCENUM - je to sbor převážně ženský, složený z učitelek ZŠ Nepomuk a jejich potomků a věnuje se, podobně jako náš sbor, různým žánrům. Náš společný koncert se bude konat v pátek 12.května od 19,00h a výtěžek z koncertu bychom chtěli věnovat na dokončení oprav fasády na našem kostelíčku. Udělejte si tedy pro nás hodinku volna, odložte své starosti a přijďte nás podpořit – připravujeme se pilně přes tři měsíce a doufáme, že vás potěšíme hlavně na duši.

V červnu budeme pokračovat v tradici Noci kostelů – letos 9.června na Rabí od 18,00h a potom na Malém Boru od 19,30h. A potom už se budeme těšit na Velkoborskou pouť spojenou s výstavou.

Na závěr oznamujeme radostnou událost – naší dlouholeté člence Haničce Vanišové se narodil synek Honzíček – přejeme jemu i rodičům, ať roste k jejich radosti. A naší klavíristce Janě budeme držet palce u závěrečných bakalářských zkoušek.

                                                                                                                                                       M. Hlůžková