Zprávy z Velkoboru (Velkoborské noviny, 4/2016)

01.09.2016 09:23

ZPRÁVY Z VELKOBORU

Náš pěvecký sbor se po Velkoborské pouti prezentoval vystoupením na setkání s panem režisérem Troškou při příležitosti odhalení desky a laviček na památku herečky Heleny Růžičkové ve Slatině.

Snad jsme udělaly radost i svatebnímu páru oddanému v kostelíku na Boru a další svatba nás čeká 10. září. Zpívání při svatebním obřadu je vždy radostnou chvilkou a o to více se těšíme i na svatbu naší členky Katky, která si to za svoji práci ve sboru nejvíce zaslouží.

Všechny naše příznivce bychom chtěly pozvat na malý výlet na Šumavu, kde v kostelíku na Mouřenci nad Annínem budeme opakovat náš duchovní koncert, a to v neděli 4. září od 14:00 hodin. Můžete spojit turistickou procházku s hudebním zážitkem. Tento kostelík je zrestaurovaný a spolu s velikou kostnicí má velmi zajímavou historii. Proslavil se v pohádce Anděl Páně a vede k němu z Annína pěkná asfaltová silnička (pro ty co nechtějí šlapat) nebo i cesta lesem.

Dětem i rodičům začíná škola a plno starostí a nám příprava na vánoční koncerty – nechceme vás nudit stejným repertoárem a tak nás čekají tři měsíce pilné práce na nových písních.

S přáním krásného babího léta a dnů plných sluníčka se loučí VELKOBOR.

                                                                                                                               Marie Hlůžková